Allerlei soorten raamdecoratie bij De Ru
De grote winkel van De Ru verf- en behangspeciaalzaak in Amsterdam

De beste merken verf, behang en raamdecoratie

In 1921 werd De Ru opgericht door Gerrit de Ru, afkomstig uit een echte schildersfamilie uit Utrecht. Het bedrijf vestigt de verfmalerij in winkel op het huidige adres in de Van Woustraat in Amsterdam. In de jaren 60 neemt de zoon van Gerrit, Herman de Ru het bedrijf over en verandert, verbetert en verbouwt het bedrijf tot een toonaangevende verfspeciaalzaak.

Halverwege de jaren 90 introduceert Herman de Engelse verfmerken Farrow&Ball en Little Greene op de Nederlandse markt.

Sinds 2011 staat de winkel onder leiding van Nils de Ru en is het pand uitgebouwd tot een indrukwekkende 300m2. Hier vindt u een collectie raamdecoratie, verf en behang welke zijn gelijke niet kent.

Even voorstellen:

 

Sander de Gooijer:

Hij is te bescheiden en wil niet worden genoemd, maar hoe zijn anders al die gordijnen aan onze klanten verkocht? Zijn hobby’s zijn muziek en film, maar hij bladert ook graag door een stoffenboek.

Maarten Plasman:

Ingevlogen als “the boy wonder in wallpaper” maakt hij al uw wensen op behanggebied waar. Noem hem een kleur en motief en hij vindt het behang van uw keuze uit onze 600 collectieboeken.

Ria Hombroek:

Al reeds 25 jaar “niet van de verkoop” maar wel enorm verkoopondersteunend als facilitair medewerkster.

Ed Vos:

Reeds jaren werkzaam in de interieur branche: van de Gooise matras tot het Weesper moeras. Maar nu kunt u ook bij ons genieten van zijn adviezen.

Stagiaires:

De Ru is een door het KCH erkend leerbedrijf.

"Deze winkel is een begrip in bijna het hele land en de naam van deze verf- en behangspecialist zie je dan ook vaak in de bekende woonbladen.

Ze verkopen hier o.a. de prachtige verf van Farrow & Ball en het mooie behang van o.a. Ralph Lauren.

De mensen die hier werken hebben zeker verstand van hun vak en kunnen je dan ook alles vertellen en laten zien wat je maar wil. Zo was ik een keer op zoek naar een kleur verf die iets met 'Elephant' heette, de vriendelijke medewerker wist mij gelijk te vertellen dat ik 'Elephants breath' van Farrow & Ball bedoelde."